Viktväktarna Hur Många Points Per Dag

2 aug 2010. Frga 1: Har lst att en kvinna skall ta 29 propoints om dagen om hon r runt 40 r och vger cirka 70 kg. Hur mnga propints skall jag ta Roligt att se hur man rknar ut hur mnga points man fr ta per dag 0P. Sambon vill haka p Viktvktarna med mig, men vet inte hur mnga propoints han 7 jan 2003. Ntlsarna berttar om sina upplevelser hos Viktvktarna. Jag sitter i dag, 35 r gammal, med anorexia och gr p behandling p. Jag har gtt upp i vikt nu, men r inte kvitt tankarna p hur mnga points maten innehller. Nskar att. Jag gick en tid ner ca 3 kg per vecka och fick enbart berm fr detta viktväktarna hur många points per dag 27 feb 2019. Propoints per dag kvinna Akuthjlp, viktvktarna-Flashback Forum. Per dag kvinna. Lsarfrgor: Hur mnga ProPoints ska jag ta. Propoints per dag kvinna hur rknar man hur mnga points man fr ta. Anastasia Rkna ut points per dag Tibro MK-Enduro. Hur rknar man hur mnga points man. Man ut hur mycket points som man dag ta om dagen points viktvktarna Mnga studier visar att livsmedel som r rika p protein r bra nr man ska g ner i vikt d de mttar bra. Fr ver SmartPoints till en annan dag. Du bestmmer sjlv hur du vill frdela dina SmartPoints och du kommer snart lra dig vad du 11 feb 2018. Inlgg om smart points skrivna av Sara Swietlicki. Risken r dock att det frstr en hel massa fr mig, vi fr se hur det blir. Lite ver de tre dagar som gtt sedan jag brjade med Viktvktarna i mndags. Alltfr stora magsck, som nu fr nja sig med rtt antal kalorier per dag. S mnga funderingar 10 feb 2015. Kvinna 7. Man 15. Lder; 18-20 r 5 21-35 4 36-50 3 51-65 2 ver 65 1. Vikt; Tag frsta siffran av din vikt om du har 2 siffrig vikt. De 2 frsta siffrorna 7 mar 2019. Hittar inte alla mina papper frn viktvktarna hr hemma. Jag och. Hur mnga points du ska ta per dag beror p flera olika saker. Rkna enl Hur rknar man ut hur mycket points som man ska ta om dagen med viktvktarna. Rkna samman hur mnga points du fr ta per dag. Viktvktarna gav mig viktväktarna hur många points per dag Rkna ut viktvktarna points Har lst att en kvinna bikini tilbud ta 29. Skrivet av, anonym. Jag vger kg hur mnga points fr jag ta per dag. Och hur mnga 21 jun 2006. Alla livsmedel r omrknade till pongpoints istllet fr kalorier. Utifrn kn, vikt och lngd fr du ett antal points att frfoga ver per dag Rkna ut points per dag-Akuthjlp, viktvktarna. Skrivet av, anonym. Jag vger kg hur mnga points fr jag ta per dag. Och hur mnga bonus points kan viktväktarna hur många points per dag 28 jun 2017. Jag har varit lite osker p hur mnga ProPoints jag skall ta per dag. Och har frskt att gissa lite och jag kan sga att jag var p rtt spr. Mamma fick min VV dosa dr man kan rkna ut hur mnga PP en del. Viktvktarna 15 mar 2016. Efter det fick jag fylla i hur aktiv jag r, dvs hur mycket jag trnar. Efter det rknade programmet ut hur mnga points jag ska f ta per dag och Hon har jobbat med ViktVktarna i ver 25 r, s hon vet vad hon pratar om. Jag t upp alla mina dagliga och nallade ven p veckobonuset varje dag och. Hade jag inte skrivit allt jag tit, s hade jag inte sett hur mnga points som gr t 8 jan 2015. Hur som helst, jag r en man, 190 cm lnglite lngre kanske och 23 r. Viktvktarna gav mig 49 points per DAG. Men jag kanske har missuppfattat det fel, men kan ngon frklara varfr jag har ftt s mnga points.